Upravljanje materialnim tokovima

Oslanjamo se na našu snažnu i široku mrežu nabavke i reciklaže sekundarnih sirovina – snabdevamo vas sirovinama budućnosti

Upravljamo mrežama svih vrsta otpadnih materijala, tako da ćemo rado obezbediti vašoj kompaniji onu vrstu sekundarne sirovine koja vam je potrebna. Takođe obezbeđujemo potpunu transparentnost materijalnih tokova i vodimo evidenciju za vas.

Na grafikonu koji predstavlja kružno poslovanje kompanije, u gornjem delu možete videti gde vam mi u Interzeru pomažemo pružanjem sekundarnih sirovina.

Upravljanje materialnim tokovima
Kružna ekonomija

Sa našom vodećom svetskom ekspertizom i iskustvom u oblasti inovativnih metoda tretmana otpada, možemo vam pomoći da nabavite širok spektar sirovina. Ovo uključuje recikliranje i ponovnu upotrebu sopstvenih proizvoda. Dizajniramo za vas odgovarajuću mrežu iz koje možete dobiti sirovine koje su vam potrebne i razvijamo metode za prilagođavanje reciklirane plastike vašim individualnim potrebama.

Kontaktirajte nas za sva objašnjenja upravljanja tokovima materijala i informacije o tome kako sekundarne sirovine mogu pomoći vašoj kompaniji.

Kontakt