U Interzero timu smo veoma ponosni što smo dobili licencu za operatere sistema upravljanja ambalažnim otpadom. Ovo je suštinski korak za grupu Interzero da ojača naše međunarodno pozicioniranje i da dalje pokreće planove širenja naših integrisanih ekoloških rešenja. Istovremeno, ova strateška prekretnica pruža solidnu osnovu za dalje lokalne usluge u Srbiji i omogućava održivi razvoj naših kompetencija u regionu. Tako možemo nadmašiti očekivanja kupaca pružanjem sve više međunarodnih usluga sa našim najvišim standardima kvaliteta.

Verujemo da ćemo isto kao za naših 50.000 zadovoljnih kupaca širom Evrope, i za srpske kompanije biti partner od poverenja na podrućju upravljanja otpadom. Svim domaćim i stranim kompanijama koje posluju na tržištu Srbije obezbedićemo pouzdano, zakonski usklađeno i poslovno upravljanje ambalažnim otpadom.

„Zahvaljujemo se Vojislavu Stankoviću i timu na odličnom radu i sada se radujemo uvođenju inovativnih rešenja održivosti u Srbiji u skladu sa našim najboljim međunarodnim praksama“ rekao je Martin Ulke, šef Interzero Circular Solutions Europe.